Top Guidelines Of گیاه اسپند
خوشبختانه یکی از مهمترین فواید اسپند که آن را به یک گیاه مشهور در طب سنتی تبدیل کرده است همین قابلیت تنظیم هورمونها است.عوامل متعددی مانند هوای آلوده، استرس، استفاده مکرر از مواد شوینده شیمیایی، پوسته و شوره سر و… بر این موضوع موثر هستند.
مقالههای دارای جعبه اطلاعات آرایه زیستی بدون نوار آرایه زیستی
عنابستانی: دخترانمان هرچه بپوشند، جانم را فدایشان میکنم
تواند مفید باشد. اما زیاده روی در آن باعث خشکی مجاری تنفسی افراد شده و تاثیر
این دو ماده دارای خواص مختلفی هستند که در ادامه به برخی از مهمترین آنها اشاره میکنیم:
خوردن اسپند به هر شکلی (دانه، عصاره، روغن) باعث مسمومیت میشود اما اگر به میزان مناسب و زیر نظر متخصص مصرف شود میتواند خواص سلامتی و درمانی بیشماری به همراه داشته باشد.
از آنجا که خوردن آن باعث بیمار یا تلف شدن دام میشود، در شماری از کشورها علف هرز مضر شناخته میشود. استفاده از این گیاه در طب سنتی خاورمیانه و شمال آفریقا رایج است.آلکالوئید موجود در گیاه، ازجمله دانهها، توهمزا است. احتمالاً به دلیل وجود یک بازدارنده مونوآمین اکسیداز.
کلیه حقوق این پایگاه متعلق به خبرگزاری فرتاک نیوز و استفاده از اخبار و محتوا با ذکر منبع مجاز است. طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام
خواص اسپند یا اسفند، به شکل دود کرده و حتی به صورت خوراکی مورد توجه بسیاری از افراد قرار دارد. در بیشتر موارد طبق باورهایی که وجود دارد، اسپند را برای دوری از چشم نظر و گاهی ضد عفونی کردن هوا دود میکنند. اما برای جنبههای خوراکی اغلب از آن به عنوان مسکن طبیعی و راهکاری برای لاغری و کاهش وزن استفاده میشود.
اسپند اصالتاً گیاه بومیِ آسیا است و در خاور میانه و قسمتهایی از آسیای جنوبی، بهخصوص هند و پاکستان رشد میکند. این گیاه اولین بار در سال ۱۹۲۸ در ایالات متحده و ایالت نیو مکزیکو، توسط کشاورزی که قصد داشت از این دانهها رنگ «قرمز ایرانی» استخراج کند، کاشته شد.
بانوانی که از قاعدگی نامنظم و همچنین دردهای پیش از قاعدگی رنج میبرند با استفاده get more info از این گیاه فوقالعاده میتوانند یک قدم مثبت در جهت درمان این عارضه بردارند.
راسته: افراسانان تیره: قرهداغیان سرده: اسپند گونه: اسپند نام دوبخشی
اسپند حشرهکش طبیعی است و نگهداری از بوتهی آن در باغچه یا سوزاندن دانههای خشک آن حشرات را فراری میدهد. البته مصرف بیش از حد و مصرف مستقیم آن باعث مسمومیت میشود.